Welkom bij
BB Exclusives

Bekijk onze collectie

Over BB Exclusives

Na mijn opleiding aan de IVA in Driebergen heeft het hobbymatig verhandelen van auto’s geleid tot een serieuze aanpak, voortkomend uit pure passie en liefhebberij. De focus ligt op bijzondere auto’s uit een tijdperk waar downsizing voor fabrikanten nog een totaal onbekend begrip was, wij stellen onze voorraad graag samen onder het motto ‘’There is no substitute for cubic inches’’ . Een segment auto dat hier naadloos op aansluit is de Youngtimer.

Een Youngtimer is een bijzonder segment auto, het fiscale voordeel dat kan worden genoten door een Youngtimer zakelijk in te zetten is zeer aantrekkelijk! Voor de bijtelling is de waarde in het economisch verkeer geldend, in plaats van de cataloguswaarde. Het bijtellingspercentage betreft hierbij 35%.

Los van dit fiscale voordeel zijn er natuurlijk meer voordelen. De Youngtimers in onze collectie zijn vaak auto’s uit het hoge segment van de merken BMW en Mercedes. Youngtimers in onze collectie zijn voorzien van een aantoonbaar lage kilometerstand en veelal afkomstig uit Duitsland of Zwitserland. Wij schromen echter ook niet om een bijzondere auto van de V.A.G. groep of Engelse makelarij in onze collectie op te nemen indien deze voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Naast Youngtimers kunt u bij ons ook terecht voor toekomstige klassiekers of verzamelaarsauto’s. Dit zijn voornamelijk auto’s die naar eigen inzicht rendement bieden voor de toekomst en die persoonlijk erg goed in de smaak vallen, hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld: een BMW E46 M3, Mercedes R129 SL of een BMW Z4 coupe.

Wij hopen u graag te mogen ontvangen indien u interesse heeft in één van onze auto’s, wij werken echter wel alleen op afspraak dus het is raadzaam van tevoren te bellen of mailen.

Verder lezen